Sa Pinto: Savićević je bio majstor svog vremena

Redakcija
Piše: Redakcija 81 pregleda Dodaj komentar

309893_1-a-sa-pinto2_fOdgovarajući na pitanja navijača putem zvaničnog sajta, trener Crvene zvezde, Portugalac Rikardo Sa Pinto rekao je danas da mu je Dejan Savićević omiljeni fudbaler protiv kojeg je igrao u svojoj karijeri.

 

„To je fudbaler koji se ne viđa svaki dan. Danas imamo Mesija, malo ranije smo imali Zidana, a Dejan je bio majstor svog vremena”, rekao je Sa Pinto.

 

Na pitanje kako na Zvezdu gledaju u njegovom rodnom Portugalu, kao i Španiji gde je dugo igrao, Sa Pinto je istakao da svi znaju šta je Crvena zvezda od 1991. godine.
“To zvuči veliko. Svi znaju od 1991. šta je Crvena zvezda. To je bila zlatna godina, osvojena je Liga šampiona i internacionalni kup, to je prepoznatljiv znak kada je Zvezda u pitanju, a tu su i igrači koji su tada igrali – Savićević, Prosinečki i ostali, svi znaju za njih. Takođe, Zvezda je prepoznatiljiva i po navijačima. Igrao sam na mnogim stadionima, i ovo što se ovdje dešava je stvarno nevjerovatno”, rekao je Sa Pinto.

 

dejan-savicevic-zvezda-ispred-milana-1338412357-169032Između ostalog, navijače je interesovalo koji mu je omiljeni saigrač iz portugalske reprezentacije na šta je Sa Pintu odgovorio:

“Definitivno Luis Figo“, i potom ponovio da mu je Sporting omiljeni klub.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar