Rusija slavila i u drugom meču u Budvi

Ženska seniorska reprezentacija poražena je od Rusije 69:67 (26:24, 11:11, 20:14, 14:16) u drugom kontrolnom meču u Budvi u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje je na programu od 11. do 28. juna u Mađarskoj i Rumuniji. 

Rusija je dobila i prvi međusobni duel koji je odigran u četvrtak 68:57. ”Crvene” su u dosadašnja četiri kontrolna meča u sklopu priprema za treće uzastopno učešće na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, upisale pobjedu i poraz od Srbije na Zlatiboru, te dva poraza od Rusije. Nove provjere, naša reprezentacija će imati 23. i 24. maja protiv Hrvatske u Slavonskom Brodu.

Naša reprezentacija imala je dva poena prednosti nakon prvog poluvremena (37:35), ali je Rusija bila bolja u nastavku i drugi put u dva dana slavila je protiv izabranica Momira Milatovića. Tri igračice u našem nacionalnom timu imale su dvocifren učinak – Milka Bjelica je postigla 13,Aleksandra Vujović je upisala 11, dok jeMilica Jovanović meč završila sa 10 poena.

U timu kao i u prvom međusobnom duelu, nije bilo Jelene Dubljević, koja je kasnije završila sa obavezama u klubu i saigračicama će se priključiti po povratku iz Budve. Nove provjere, naša reprezentacija će imati 23. i 24. maja protiv selekcije Hrvatske uSlavonskom Brodu.

 

 

 

 

 

 

 

Analitika

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button