Rukometnom savezu 50.000 eura

Vladan
Piše: Vladan 872 pregleda Dodaj komentar

Povodom plasmana ženske rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo i muške reprezentacije na Evropsko prvenstvo, ministar sporta  i mladih Nikola Janović, primio je predsjednika Rukometnog saveza Crne Gore, Petra Kapisodu, kao i sportistkinje i sportiste, Milenu Raičević, Anđelu Bulatović, Vladana Lipovinu i Stefana Čavora.

,,Ova godina, jedinstvena po činjenici da imamo čak šest nacionalnih timova u kolektivnim sportovima na svjetskim i evropskim prvenstvima, pokazatelj je ogromnog uspjeha našeg sporta i dokaz kvaliteta naših sportista.“ kazao je Janović.

Vlada Crne Gore i  Ministarstvo sporta i mladih će za ostvareni uspjeh Rukometnom savezu Crne Gore opredijeliti 50 hiljada eura i na taj način dati doprinos  realizaciji obaveza koje se odnose na učešće naših reprezentacija na pomenutim takmičenjima.

Ministar je rukometašima i rukometašicama još jednom poželio sreću, poručujući da se nada,  da će se sa takmičenja vratiti sa medaljama i tako ponovo obradovati Crnu Goru.

Predsjednik Rukometnog saveza, Petar Kapisoda i reprezentativci, zahvalili su se ministru Janoviću na kontinuiranoj podršci uz isticanje da je ista jako značajan motiv za ostvarivanje dobrih rezultata.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar