Rukometni savez: Naše đevojke nisu “politička organizacija”, nego najuspješniji sportski kolektiv Crne Gore

"Neshvatljivo je i apsurdno da gospodin Danilović, kako i sam tvrdi ne navija za rukometnu reprezentaciju države za čiju se predsjedničku funkciju kandiduje"

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 497 pregleda Dodaj komentar

Rukometni savez Crne Gore oglasio se danas saopštenjem u kojem je osudio jučerašnju izjavu predsjedničkog kandidata Gorana Danilovića koji je kazao da je ženska rukometna reprezentacija Crne Gore “politička organizacija”.

Saopštenje prenosimo integralno:

“Rukometni savez Crne Gore osuđuje izjavu kandidata za predsjednika Crne Gore Gorana Danilovića, koji je u intervjuu nazvao crnogorsku žensku rukometnu reprezentaciju ”političkom reprezentacijom”.

Neshvatljivo je i apsurdno da gospodin Danilović, kako i sam tvrdi ne navija za rukometnu reprezentaciju države za čiju se predsjedničku funkciju kandiduje. Naše djevojke nijesu “politička reprezentacija”, nego reprezentacija Crne Gore, najuspješniji sportski kolektiv naše države, koja je od obnove nezavisnosti do danas osvojila tri medalje na najvećim svjetskim takmičenjima – olimpijsko srebro, te evropsko zlato i bronzu.

Rukometni savez uvijek će čvrsto stajati uz svoje rukometašice i rukometaše dajući im vjetar u leđa da i dalje časno i ponosno predstavljaju svoju jedinu domovinu Crnu Goru.”

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar