Reprezentativac Crne Gore u pritvoru na 48 sati: Jovanović udario policajca

sport
Piše: sport 850 pregleda Dodaj komentar

milan jovanovicReprezentativac Crne Gore u dresu Crvene zvezde Milan Jovanović uhapšen je u noći između petka i subote zbog udaranja policajca, nakon čega mu je određen pritvor od 48 sati, prenio je Alo.rs.

 

Beogradska policija u saopštenju je navela da je Jovanović, u pojanom stanju, razbio šoferšajbnu na automobilu košarkaša Crvene zvezde Vuka Radivojevića, potom i fizički napao jednog pripadnika policije, a da je na kraju morala da bude primijenjena sila kako bi igrač ,,crveno-bijelih“ bio savladan i priveden u stanicu.

 

– U noći 13. 04. 2013. godine u 02:15 časova u Bulevaru Mihaila Pupina ispred ugostiteljskog objekta ,,Tako je suđeno“ došlo je do narušavanja javnog reda i mira koji je prouzrokovao Milan Jovanović na taj način što je rukama razbio prednje vjetrobransko staklo na motornom vozilu Seat, korisnika Vuka Radivojevića, košarkaša Crvene zvezde. Interventni tim IJ 92. zatekao je policijske službenike PS Novi Beograd koji su bezuspješno pokušavali da smire Milana Jovanovića i ukažu na zakonske posljedice remećenje javnog rada i mira. Međutim, Jovanović nastavlja sa bahatim i bezobzirnim ponašanjem i u trenutku dok mu je prilazio policijski službenik Nenad B. fudbaler Milan Jovanović je zatvorenom šakom udario policijskog službenika IJ92 Nenada B. u predjelu glave, ispod lijevog oka, pri čemu mu je nanio vidne povrede. Jovanović je savladan od strane interventnog tima uz pomoć fizičke snage i sredstava za vezivanje, gdje je i dalje nastavio da vrijeđa policijske službenike bujicom uvreda. Poslije prestanka pružanja aktivnog fizičkog otpora, Jovanović  je doveden u službene prostorije PS Novi Beograd – stoji u saopštenju beogradske policije.

 

Ovo nije prvi put da Jovanović pravi probleme u alkoholisanom stanju, Tokom zimskih priprema u Antaliji izbačen je iz tima i vraćen u Beograd zbog konzumiranja alkohola, dok je u septembru prošle godine izazvao saobraćajni udes u Beogradu.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar