Rakočević i Bogavac žele uspješnu sezonu

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 1.1k pregleda Dodaj komentar

Atletičarke mojkovačke Tare Kristina Rakočević i Marija Bogavac od danas su na desetodnevnim pripremama u Baru. Supertalentovana bacačica diska i kugle, Rakočević i bacačica koplja Bogavac, će se na terenima SC “Topolica” pripremati za brojna takmičenja u dresu nacionalne selekcije.

“Cilj je da njaše reprezentativke u ovoj sezoni postignu još bolje rezultate u odnosu na prethodnu, a odlični vremenski uslovi razlog su što smo Mojkovac zamijenili Barom. Ovdje je i naša stara baza za pripreme, sa smještajem u hotelu “Talas” i treningom na terenima SC “Topolica”, gdje imamo odlične uslove. Ovdje radimo pojačanim režimom, a značiće za Rakočević i Bogavac da osjete terene na kojima će se 8. marta održati Zimski kup bacača”, naglasio je profesor Marko Ristić, trener Tare i nacionalne atletske selekcije.

Kristina Rakočević, koja već ima obezbijeđene norme za sva najveća takmičenja, sa uspjehom je otvorila ovu takmičarsku godinu. Ona je postavila nove rekorde u kugli za mlađe juniorke (17,09 metara) i seniorke (14,36)

“Rakočević je već na otvorenom Prvenstvo Srbije u dvorani koje je održano prije sedam dana u Novom Sadu najavila da od nje sa spravom očekujemo odlične rezultate. Sa Marijom Bogavac u tandemu lakše će podnijeti naporne treninge za naredni takmičarski ciklus”, zaključio je Ristić.

 

 

Vijesti

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar