Rakčević: Srce je reklo da ostanem i ispišem istoriju jednog novog kluba…

Dobrogea Sud Konstanca je majstor za Kup takmičenja. Nakon osvojenog Super kupa rukometaši Konstance u finalu rumunskog kupa bili su bolji od Politehnike koju sa klupe vodi naš Pero Milošević.

Nakon turbulentnih par godina unazad kada je tim praktično krenuo od nule stvari su se na kraju posložile baš kao iz bajke.

Dio te bajke upravo su crnogorski rukometaši Mladen Rakčević i Stevan Vujović koji su došli do trofeja i ispisali istoriju ovog primorskog grada.

Foto: HC Dobrogea Sud Constanta

Poslije svega, kada su se emocije malo stabilizovale Rakčević se emotivnom porukom oglasio na društvenim mrežama.

Prenosimo je u cijelosti.

“Kad sam odlučio da ostanem u klubu koji se tek formirao, odbijajući druge, mnogo bolje ponude u tom trenutku, vjerovao sam da radim pravu stvar. Jednostavno srce mi je reklo da treba da ostanem i da napišem istoriju jednog novog kluba, u gradu punom rukometne tradicije. Sa trenerom Đorđem  ĆirkoviĆem, i još 6 igraca (Peđa Vujadinović, Dalibor Čutura, Branko Angelovski, Laurencio Toma, Rudi Stanescu, ĐorĐe Burica), krenuli smo iz druge lige u osvajanje rukometnog neba iznad Rumunije koji nam je pripadao.
Zato mogu reći da mi je ovaj trofej jedan od najdražih u karijeri jer samo mi, rijetki, znamo koji smo put prošli da bi danas imali ovu medalju oko vrata!
Hvala na podršci nasim vjernim navijačima, posebno hvala onim navijačima koji su dolazili bukvalno na svaku utakmicu koju smo igrali i u drugoj ligi, pa sve do jučerasnje utakmice!
Idemo dalje u težnji ka ispunjavanju novih ciljeva i ambicija”.

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button