Radunović: Napašćemo Gibraltar od prvog minuta

Lijevi bek fudbalske reprezentacije Crne Gore podsjeća da on i saigrači moraju juriti svih šest bodova u naredna dva meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

Septembarski ciklus kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo se pamti po golčini Rista Radunovića u poslednjem minutu utakmice sa Turskom u Istanbulu.

Lijevi bek fudbalske reprezentacije Crne Gore se nada sličnim partijama ali i boljim rezultima u oktobru, kada „hrabri sokoli” gostuju Gibraltaru i Norveškoj.

– Imamo dvije utakmice u oktobarskom ciklusu koje su jako bitne za nas. Moramo da obratimo pažnju na Gibraltar jer unaprijed dobijene utakmice ne postoje. Želja je da u tom meču napravimo lijepu uvertiru za meč sa Norveškom, koji nas čeka tri dana kasnije – rekao je na brifingu Risto Radunović.

Recept za pobjedu nad autsajderom grupe u petak je samo jedan.

– Napašćemo od prvog minuta kako bismo što prije osigurali pobjedu. Znamo da nas čeka nas motivisan rival, koji svoje mečeve igra na terenu sa vještaškom travom. Međutim, znamo da imamo kvalitet i fokusirani smo na ostvarenje cilja, a to su tri boda. Tek kada preskočimo Gibraltar razmišljaćemo o Norveškoj, sa kojom takođe možemo da igramo, pokazali smo to u Podgorici. San su šest bodova iz naredna dva meča – dodao je Radunović.

Izvor
DAN

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button