Radunović i Popovićeva izgubili posljednju priliku za Rio

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 886 pregleda Dodaj komentar

Crnogorskoj tekvondo reprezentaciji ostala je još samo jedna uzdanica do vize ze Olimpijske igre u Rio de Ženeiru ove godine, pošto će Teodrora Mitrović sjutra nastupiti u kategoriji do 57 kilograma na Evropskom kvalifikacionom olimpijskom tunriru u Istanbulu. Tokom današnjeg programa u kongresnoj sali “WOW centra, danas su naši najkbolji takmičari eliminisani nakon startnih borbi.

Balša Radunović je poslije velike borbe poražen od Irca Konora Grejsika na startu kvalifikacija u kategoriji do 68 kilograma. Radunovićje izgubio za jedan poen od Irca Grejsika u trećem meču dana kojii je počeo u 9.45 sati sa 12:11.

Za razliku od Radunovića, mlada i talentovana Anđela Popović nije imala nikakvih šansi protiv favorizovane Ruskinje Olge Ivanove. Aktuelna evropska prvakinja i pobjednica 1. Evropskih igra u Bakuu, Ivanova, meč je dobila sa 3:0 u borbi koja je bila u popodnevnom programu.

Ivanova je bila apsolutni favorit, pošto je 2013. godine  osvojila i zlato na Svjetskom prvenstvu.

Selektor crnogorske reprezentacije Nikola Raičević u Istanbulu još računa na Teodoru Mitrović, koja će se sjutra boriti za plasman na OI u kategoriji do 57 kilograma.

Takmičenje u Istanbulu je borcima iz Evrope, posljednji kvalifikacioni turnir za Rio..

Vijesti

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar