Radulović ostaje selektor A reprezentacije, Rakojević preuzeo mladu selekciju

Najmlađu nacionalnu selekciju (U15) vodiće Minja Ljumović

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 356 pregleda Dodaj komentar
FOTO: FSCG

Miodrag Radulović ostaje selektor A reprezentacije Crne Gore za naredni jednogodišnji period, odlučio je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore.

Na današnjoj sjednici odlučeno je i da selektor mlade reprezentacije bude Nikola-Peco Rakojević, koji će na tom mjestu naslijediti Miodraga Vukotića.

Rakojević je osim velikog broja klubova, predvodio i mladu reprezentaciju Jugoslavije. On je dobio ugovor na dvije godine, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra 2025. godine.

Saradnja na godinu dana produžena je sa Goranom Perišićem koji će voditi kadetsku selekciju (2006. godište) u elitnoj rundi kvalifikacija a zatim preuzeti omladinsku reprezentaciju (2005. godište).

Radovan Kavaja će tokom naredne godine biti na kormilu kadetske selekcije (U17), Mirko Marić ostaje na čelu ženskih selekcija, dok će Sveto Ljesar predvoditi futsal selekcije.

Najmlađu nacionalnu selekciju (U15) vodiće Minja Ljumović.

“Izvršni odbor zahvaljuje se dosadašnjim selektorima mlade i omladinske reprezentacije, Miodragu Vukotiću i Slobodanu Draškoviću, na saradnji i doprinosu koji su dali tokom njihovog angažmana u nacionalnim selekcijama”, navodi se u saopštenju.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar