Radulović: Igrali smo kukavički u prvom poluvremenu

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 492 pregleda Dodaj komentar
Radulović, Foto: Reuters

Crna Gora je odigrala ispod nivoa u Zenici, izgubila od Bosne i Hercegovine u Zenici (1:0) i ostala bez šanse da osvoji prvo mjesto u B3 grupi Lige nacija, te obezbijedi polufinale baraža za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

– Poslije svega ostaje žal što smo ,,bacili“ prvo poluvrijeme. Koliko god da smo pokušavali da relaksiramo igrače, značaj meča im je okovao noge, posebno onim mlađim. Žao mi je jer ne znam kad će dobiti ovakvu šansu da se bore za nešto veliko. Nijesmo karakterom odgovorili kako treba, nedostajalo nam je više hrabrosti da ih napadnemo u prvom poluvremenu – kazao je selektor Miodrag Radulović na konferenciji za medije.

– Pritisak je očigledno uticao da prvo poluvrijeme bude mnogo blijedo, nijesmo imali protok lopte i posjed. Igrali smo kukavički, a razlog – ponavljam – mogu da tražim samo u značaju utakmice.

U drugom poluvremenu je, kaže, bila druga slika.

– Primili smo pogodak u najlošijem mogućem trenutku. To kao da nas je probudilo, dominirali smo, imali veći posjed lopte. Ali nijesmo imali šanse za kojima bismo žalili. Čestitam Bosni i Hercegovini na prvom mjestu.

Radulović je stao u zaštitu igrača.

– Zaslužili su ovu šansu igrama u prethodnim mečevima. Niko im to nije poklonio. Žao mi je što nijesmo došli do rezultata koji smo željeli, da se mi pitamo. Okrećemo se Finskoj. želimo da budemo drugi u grupi. Da nam je to neko ponudio prije početka Lige nacija, objeručke bismo prihvatili – istakao je naš selektor.

– Imali smo jasan cilj da u ovom ciklusu proširimo listu igrača i uigramo tim, te ostanemo u B diviziji. Vidjelo se da ima igrača koji zavređuju pažnju, kad steknu iskustvo sve će biti bolje. Drugo poluvrijeme to dokazuje. Ekipa dobija fizionomiju, napreduje iz meča u meč. Ako pobijedimo Finsku, bićemo drugi, čime možemo da budemo zadovoljni – naveo je Miodrag Radulović, koji se zahvalio publici na ,,ljudskom i prijateljskom odnosu“.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
IZVOR: Pobjeda
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar