Radanović: Ovaj Rudar mora da juriša na oba trofeja!

Ognjen
Piše: Ognjen 850 pregleda Dodaj komentar
Miloš Radanović slavi sa saigračima / Foto: Filip Roganović - Vijesti

Golman Rudara Miloš Radanović bio je junak u penal-seriji – odbranio je dva jedanaesterca, u međuvremenu je i sam bio precizan sa bijele-tačke (sve jedan za drugim), za četvrti trofej Rudara u Kupu u samostalnoj Crnoj Gori.

“Moj sin je prognozirao da će biti penali i najradosniji sam zbog njega”, bilo je prvo što je rekao Radanović nakon meča u izjavi za RTCG.

“Možda nije najuspješnija sezona Rudara, ali sa ovim peharom – niko ne može da kaže da nismo ispunili očekivanja, s tim što ova ekipa Rudara mora da juriša na oba trofeja”.

“Međutim, Mladost je iskoristila šanse u prvenstvu, mi nismo. Sinoć smo osvojili Kup, presrećan sam, hvala publici, bio je sjajan ambijent, hvala ljudima iz Pljevalja što su došli da nas bodre i nadam se da će već naredne sezone Rudar pokazati svu svoju snagu i jačinu”.

Rudar je povećao rekord – četvrti pehar u Kupu u samostalnoj Crnoj Gori, od ukupno deset. Pljevljaci su igrali pet finala, poraženi su samo jednom (od Čelika 2012).

“Izgleda da smo specijalisti za Kup, ali nadam se da ćemo sljedeće sezone oba trofeja prigrabiti. Sada treba da uživamo i proslavimo, a onda da odmorimo, pauza je veoma mala, samo sedam dana, moramo da se pripremamo za Evropu”, zaključio je Radanović.

 

 

 

 

Vijesti

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar