Povratnik Božović: Bio sam iznenađen i kada sam dobio poziv

Poslije deset godina Draško Božović je odigrao meč u nacionalnom timu – neočekivano je dobio poziv, neočekivano se našao u startnoj postavi na meču sa Turskom.

“Bio sam iznenađen i da sam dobio poziv. Ali, kada sam došao, selektor mi je rekao šta očekuje, pa sam se i nadao da ću da budem u timu. Nastaviću da se trudim da dajem maksimum, ja sam za nacionalni tim sto posto – kad god budem pozvan, ja ću dati sve što imam”, kazao je Božović.

Crna Gora je osvojila bod u Istanbulu 2:2, golom Radunovića u 96. minutu, iako je gubila 2:0.

“Nesrećno smo primili prvi gol, zatim drugi iz kontre, ali bili smo hrabri do kraja i vjerovali smo. Borili smo se, mislim da zasluženo nosimo bod”.

Božović je zadovoljan kako je odigrao.

“Trudio sam se da pomognem, mislim da sam korektno odradio posao. Punog srca sam poslije deset godina odigrao meč u reprezentaciji”.

Prije deceniju, kada je počeo da igra za seniorski tim, bio je veliki talenat, nije ostvario karijeru kakva mu je predviđana.

“Tada sam možda drugačije doživljao sve to, možda zbog toga i nisam napravio karijeru u nacionalnom timu kakvu sam htio, želio, mogao… Ali, uvijek je čast i zadovoljstvo igrati za svoju zemlju”.

Izvor
vijesti.me

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button