Potpuno besplatno! Preuzmi odmah 30 eura u paketu za najjaču online zabavu!

Vladan
Piše: Vladan 300 pregleda Dodaj komentar

Samo u Meridianu stiže specijalno iznenađenje za novajlije! Zabavi se uz 10 eura BONUSA za sport + 20 eura BONUSA za slot!

Dobro došli u kuću najvećih džekpotova! Dobro je poznato da Meridian iz dana u dan ne prestaje da iznenađuje svoje zadovoljne igrače! A od sada, će i novoregistrovani igrači moći da uživaju u SPEKTAKULARNOM BONUSU za početak avanture!

REGISTRUJTE SE UZ PROMO KOD REPREZENTACIJA, a zabava počinje odmah nakon toga! Par trenutaka nakon registracije na vaš nalog stiže DUPLI POKLON: 10 EURA BONUSA ZA SPORT + 20 EURA BONUSA ZA SLOT

Što se sportskog klađenja tiče, potrebno je da ispoštujete jednu stvar, a to je odigrate tikete sa minimun četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote barem 1.35.

Kada govorimo o bonusu vezanom za slot igre, preuzetih 20 eura možete iskoristiti na cjelokupnoj slot ponudi! Složićete se, ova vrsta bonusa je savršena da se oprobate u sjajnim igrama. Možete se oprijedeliti za jednu ili više igara.

Pravila za obije vrste bonusa su identična: potrebno je da iskoristite bonus u roku od 72 časa od trenutka kreiranja korisničkog naloga!

Posjetite MJESTO NAJBOLJE ZABAVE i uživajte u FANTASTIČNOM BONUSU DOBRODOŠLICE!

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar