Popović: Ponosna sam na ove djevojke, vjerujemo do kraja

Ognjen
Piše: Ognjen 322 pregleda Dodaj komentar
Foto: Rukometni Savez Crne Gore

Crnogorske rukometašice zabilježile su veliku pobjedu na Svjetskom prvenstvu i praktično otvorile vrata četvrfinala. Savladana je Mađarska 24:18. Selektorka Bojana Popović istakla je da je ponosna na sve djevojke.

“Zadovoljni smo i prvim i drugim poluvremenom, u prvom je bila velika borba prije svega u odbrani, fantastična odbrana tokom čitave utakmice. U prvom dijelu smo promašile nekoliko situacija, Mađarska se odlijepila na ta tri gola. Međutim svjesne smo bile i znale smo šta hoćemo, da još malo treba da dodamo gas u odbrani i da nakon toga možemo da gradimo napad i za razliku od prvog u drugom smo to i pogađali. Marta je bila fantastična na golu. Toliko sam ponosna na sve djevojke i šta su večeras uradile i na sve ovo kako izmedju njih funkcioniše i koliko vjeruju jedna u drugu, to je vrlo bitno i onda je sve moguće”

Ovi mečevi važni su i za djevojke koje do sada nisu imale iskustva na velikim takmičenjima.

“Sve ovo kao i prve dvije utakmice mnogo znači ovoj generaciji, pogotovo onima koji nisu imali puno ovakvih utakmica. Danas su pokazale veliki karater. Sigurno će biti teško u Geteborgu i ono što nosimo odavde to je veliko samopouzdanje koje samo treba da se diže, moramo im dati šansu i vjerujemo do kraja. Navijači su bili fanstastični, mnogo nam znači njihova podrška, proslavili smo sa njima, svaki dan su tu uz nas i mnogo im hvala” zaključila je Popović.

IZVOR: rtcg.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar