Popović nakon poraza – “Veliki broj tehničkih grešaka razlog poraza u Bukureštu”

Budućnost Bemax je napravila veliki broj grešaka na početku meča, a upravo je prvih deset minuta duela u glavnom gradu Rumunije odredilo dalja dešavanja na terenu, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (30:22) od CSM Bukurešta u petom kolu DELO EHF Lige šampiona.

Ni nakon petog meča u elitnom takmičenju, „plave“ nemaju bodova u Ligi šampiona, dok je rumunski tim ostvario treću pobjedu, a doživio je i dva poraza.

 

Napravili smo veliki broj grešaka na početku meča, što je protivnik znao da kazni. Loše smo otvorili utakmicu, dok smo u drugom dijelu prvog poluvremena podigli nivo igre i u odbrani i u napadu, pa smo smanjili zaostatak. To je bio dobar period naše igre u današnjoj utakmici. I u nastavku smo krenuli sa velikim brojem grešaka, izgubili smo ritam i potrebnu koncentraciju, tako da nijesmo igrali onako kako možemo. Imamo mlad tim, ali smo mogli da pružimo više danas – kazala je Popović.

I pivot Tatjana Brnović na konferenciji za novinare po završetku meča kazala je da je bilo previše tehničkih grešaka na početku prvog i drugog poluvremena, da bi se ostvario bolji rezultat u Bukureštu.

– Loše smo otvorile utakmicu, napravile veliki broj grešaka i protivnik je to znao da iskoristi. Uspjele smo da se vratimo i da priđemo protivniku u nastavku prvog poluvremena, osjetile smo da možemo da napravimo nešto više, možda ne da dođemo do pobjede, ali jesmo da ostavimo bolji utisak.I u nastavku smo krenule da pravimo tehničke greške, nijesmo uspjele da se vratimo, jer je bilo previše grešaka i golova koje smo primile iz tranzicije da bi mogle da dođemo do boljeg rezultata – kazala je Brnović.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button