Popović: Djevojke su se borile do kraja, ponosna sam zbog toga i pokazale su karakter

Iako je doživjela u 9. kolu doživjela osmi poraz u ovom izdanju Lige šampiona, Budućnost Bemax nije razočarala protiv Ferencvaroša.

U timu nije zbog koronavirusa nije bilo obje pivotkinje, Tatjane Brnović i Nikoline Vukčević, kao ni povrijeđenih desnih bekova Valerije Maslove i Katarine Džaferović.

„Znale smo da će biti veoma teško, jer smo gostovale odličnom protivniku, a uz to smo imale dosta problema zbog izostanka važnih igračica. Djevojke su se borile do kraja, ponosna sam zbog toga i pokazale su karakter”, rekla je Bojana Popović.

Omikron soj, koji „divlja” u Crnoj Gori, stvorio je dosta problema „plavima”.

„Zbog koronavirusa smo imale dosta problema u posljednje dvije sedmice, ali smo željele da igramo ovu utakmicu, jer je svaki meč važan za našu mladu ekipu. Izgubile smo, ali je bilo mnogo pozitivnih stvari i ponosna sam na djevojke zbog izdanja koje su pružile”, naglasila je Popović.

Nina Bulatović je bila najefikasnija u redovima Budućnosti sa šest golova.

„Ponosna sam na tim, jer smo pokazale veliku borbenost. Ovo je bila veoma teška utakmica za nas, zbog izostanka nekoliko veoma važnih igračica”, istaklo je desno krilo najtrofejnijeg crnogorskog kluba.

Izvor
Vijesti.me

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button