Poleksić: Poraz protiv Moldavije mnogo nas je uzdrmao

Vladan
Piše: Vladan 395 pregleda Dodaj komentar

trening fudbaleraFudbalska reprezentacija Crne Gore, iako drastično oslabljena, pokušaće da protiv Luksemburga ostvari dobar rezultat i popravi utisak protiv Moldavije, kazao je golman Vukašin Poleksić.

 

Crna Gora će u nedjelju, u prijateljskom meču, biti gost Luksemburga. Poleksić je kazao da mnogo igrača nedostaje i da je crnogorska reprezentacija više oslabljena nego i protiv Moldavije.

 

Pokušaćemo da napravimo dobar rezultat i popravimo sliku sa posljednje utakmice i da nekako da zaboravimo tu ružnu epizodu. Na igračima koji su pozvani je da se dokaži i pokažu da li vrijede i da li zaslužuju poziv“, rekao je Poleksić na konferenciji za novinare.

 

On smatra da Lukseburg nije slabiji od Moldavije i da stanje i rezultati u grupi ne pokazuju njihovu snagu.

 

Očekuje nas teška utakmica, spremamo se da pružimo maksimum i da probamo da pobijedimo.”

 

Poslije poraza od Moldavije ne možemo nikome da prijetimo, pogotovo što smo ponovo desetkovani. Pokušaćemo, čak i sa više želja motiva nego protiv Moldavije. Nadam se pobjedi”, rekao je Poleksić dodavši da će psihološki momenat biti najveći problem crnogorskoj reprezentaciji.

 

Poraz od Moladvije nas je mnogo uzdrmao i biće teško da to prebrodimo. Probaćemo da nadoknadio sve izostanke i pobijedimo“, rekao je Poleksić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CDM

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar