Podgoričaninu ispunjen san – potpisao za Budućnost!

Dva dana nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona i razočaranja protiv finskog Helsinkija, Budućnost je dovela pojačanje u napadu – novi igrač crnogorskog šampiona je Zoran Petrović. Dogovorena je jednogodišnja saradnja.

“Organizacija kluba me oduševila, a o kolektivu ne treba da trošim riječi jer već tri sezone pravi dobre rezultate. Kao podgoričko dijete konačno sam dobio šansu da dođem u naš najveći klub. Svi kao mali sanjamo velike snove, a meni kao djetetu odavde jedan od snova je bio potpis za Budućnost. Spreman sam da dam sve od sebe”, rekao je Petrović.

Bivši mladi reprezentativac Crne Gore je četvrto pojačanje Budućnosti. Prije njega su stigli defanzivci Amir Muzurović, Jovan Baošić i napadač Šaleta Kordić.

“Momci su prošle godine osvojili istorijsku duplu krunu, nadam se da ćemo sada svi zajedno ponoviti taj uspjeh”, istakao je Petrović, koji može da igra i krilnog i klasičkog napadača.

Petrović je sezonu 2019/20. počeo u češkom Jablonecu, a prethodnih godinu i po je proveo na pozajmici u Iskri.

“Vratio sam se da bih na neki način oživio karijeru, jer sam vidio da stagniram u Jablonecu i da me čeka klupa, što znači da ne mogu da napredujem. Imao bih bolji učinak da nije bilo sitnih povreda. Međutim, dolaskom u Budućnost vjerujem da ću napredovati, jer ću pored sebe imati odlične saigrače i znam da se ovdje najbolje radi u Crnoj Gori”, poručio je Petrović i dodao:

“Poznajem dosta momaka iz prvog tima, golmana Pavličića znam od malena, poznajem dobro i Petra Grbića, tako da mi neće predstavljati problem da se uklopim”, jasan je Petrović.

Izvor
CDM

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button