Počeli su vreli talasi zabave! Zabavi se uz omiljene igre – čeka te poklon fond vrijedan 15.000 eura!

Vladan
Piše: Vladan 15 pregleda 2 komentara

Fantastične promocije u Meridianu tokom avgusta podižu dozu adrenalina! Zaigraj slotove provajdera Evoplay i osvoji veličanstvene keš poklone!

Još jedna neodoljiva promocija vas očekuje u Meridianu sredinom avgusta! Pruža vam se šansa da osvojite dio poklon fonda vrijednog 15.000 EURA uz VRELI TALAS ZABAVE!

Turnir će trajati od 11. do 22. avgusta, a potrebno je samo da zaigrate jedan od odabranih slotova provajdera Evoplay!

S toga ne čekajte, ulogujte se na svoj korisnički nalog i osjetite moć neodoljivih keš poklona.

REGISTRUJ SE I PREUZMI POKLON!

Ukoliko ne posjedujete aktivan nalog, pravo je vrijeme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 100 spinova na zanimljivoj slot igri Sticky 777 provajdera Expanse Studios. Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Uz VRELI TALAS ZABAVE osvojite cifre o kojima ste oduvijek maštali…

Takmičite se u ukupnom ostvarenom dobitku na odabranim slot igrama! Svaki dobitni spin se sabira i na taj način osvajate poene kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača!

Najbolja stvar od svega je što će 100 NAJBOLJIH na rang-listi osvojiti poklone! Četvoro najboljih očekuju keš pokloni u iznosu od 1.000 EURA ili više!

APSOLUTNI ŠAMPION će osvojiti magičnu cifru, 2.500 EURA!

Vrijeme je za najbolji provod u univerzumu! Pravac Meridian, uživajte u najboljoj avanturi ovog ljeta!

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
2 komentara