Peruničić: Imamo dobre uslove, idemo na medalju

Redakcija
Piše: Redakcija 207 pregleda Dodaj komentar

Muška juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore odradila je više od polovine planiranih priprema za Balkansko prvenstvo koje se održava u Prištini, od 20. do 24. jula u Prištini (Kosovo).

Izabranici Srđana Popovića su od 11. jula pripremaju u sklopu hotelskog kompleksa “VOCO”, gdje će boraviti do 19. jula, kada putuju za Prištinu.

Pored Crne Gore i domaćeg Kosova, na Balkanskom prvenstvu učestvovaće i Albanija, Bugarska, Sjeverna Makedonija, Rumunija i Turska.

Crna Gora će prvi meč igrati 20. jula od 18 časova protiv Turske, a slijede utakmice sa Kosovom (21. jul, 15.30h), Bugarskom (22. jul, 18h), Sjevernom Makedonijom (23. jul, 18h) i Albanijom (24. jul, 18h).

– Idemo na Balkansko prvenstvo sa namjerom da odigramo najbolje što možemo. Vidjećemo za koliko će to da bude dobro – rekao je selektor Srđan Popović.

Na pripremama juniorske selekcije nalaze se tehničari Danilo Dubak, Marko Joksimović (Budućnost volej), primači servisa/korektori Vukašin Cimbaljević (Galeb), Miro Miljanić (Mediteran), Peko Zec (Mediteran), Milan Rovčanin (Jedinstvo), Đorđe Jovović, Nemanja Peruničić, Vladimir Popović (Budućnost volej), Miloš Kosović (Dubočica, Srbija), Filip Mašković (Top volej), srednji blokeri Matija Ćinćur, Petar Lečić (Budućnost volej), te libero Andrija Joksimović (Budućnost volej).

U stručnom štabu selektora Popovića su pomoćnici Miloš Marković i Miljan Bošković.

– Pripreme su dobre, imamo dobre uslove, sve je ok. Spremni smo da na Balkanskom prvenstvu poraženo šta znamo, idemo na neku od medalja – rekao je primač servisa Nemanja Peruničić, uz Miloša Kosovića igrač sa iskustvom igranja i u seniorskoj selekciji.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar