Perišić: Za brigu ogromna razlika u fizičkoj spremi, snazi i brzini

Redakcija
Piše: Redakcija 58 pregleda Dodaj komentar
FOTO: FSCG

Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Republike Irske 0:2 (0:2) u prvom od dva prijateljska meča na terenu trening kampa FSCG na Starom aerodromu.

Ostrvljani su poveli u 10. minutu, kada je kapiten Kejtal O’Saliven rutinski je završio akciju nakon asitencije Maršala Dere.

Šest minuta kasnije Dere je upisao i pogodak iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara.

Izabranici Gorana Perišića nakon toga nisu uspjeli na pravi način da odgovore. Zaprijetili su samo u 72. minutu, kada je Bećir Akšabanović pogodio stativu, poslije kornera Vuka Vlahovića.

– Trema je okovala noge našim igračima u prvom meču ove generacije, što je rezultiralo sa dva rano primljena gola. To ne može biti opravdanje za neke kardinalne greške koje smo pravili tokom čitavog meča, iako smo konstantno upozoravali na njih i radili na korekcijama. Takođe, za brigu je ogromna razlika u fizičkoj spremi, snazi i brzini. Ipak, uz sve te nedostatke pokušaćemo da se oporavimo i drugu utakmicu odigramo bolje, kako bismo popravili loš utisak sa današnjeg meča – izjavio je Perišić za zvanični sajt FSCG.

Drugi prijateljski duel Crne Gore i Republika Irske na programu je u četvrtak od 16 časova.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar