Pavićević: Jeremić bez poena, Mihailović nije bio na nivou, a to ne možemo da nedoknadimo

Ognjen
Piše: Ognjen 332 pregleda Dodaj komentar
Foto: ABA liga

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević kazao je da njegov tim nema za čim da žali u meču sa Cedevita Olimpijom nakon poraza na domaćem terenu 101:79 u duelu sa jednim od favorita u Admiralbet ABA ligi.

“Rekao sam u najavi da je Cedevita Olimpija sastavljena od iskusnih i provjerenih igrača, koje je teško čuvati kada uđu u ritam. Mi smo imali periode dobre igre, ali kada smo počeli da zaostajemo bilo je evidentno da ne možemo da ih ugrozimo. Mi smo u situaciji da na nekim pozicijama imamo problema, ali moramo da prevaziđemo to i da spoljnji igrači preuzmu odgovornost, jer ne može sve da padne na leđa mlađanog Živanovića. O njemu moramo da vodimo računa kako bi izrastao u pravog pleja, a to je proces, jer je to najodgovornija i najvažnija pozicija”, kazao je Pavićević, naglasivši:

“Jeremić je bio bez poena, a Mihailović nije bio na svom nivou, a to ne možemo da nedoknadimo. Mi smo se trudili koliko smo mogli, mada smo bili dekoncentrisani i nekih dogovora se nismo držali. Ali, nemamo za čim da žalimo”.

Trener gostiju Jurica Golemac je bio zadovoljan.

“Nismo bili u ritmu u prvom poluvremenu, da bismo u trećoj četvrtini presjekli nekoliko lopti, došli do lakih poena i priveli meč kraju”, kazao je Golemac.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar