Pavićević igračima: Niko neće voljeti da igra protiv nas

Ognjen
Piše: Ognjen 177 pregleda Dodaj komentar

Košarkaši Mornara počeli su jutros pripreme za novu sezonu prozivkom na kojoj nije bilo novajlija iz Amerike Korija Dejvisa i Treja Luisa, kao ni njihovog zemljaka Tejlora Smita, ali ni Vladimira Mihalovića i Milije Mikovića koji je na pripremama reprezentacije.

Kompletiranje ekipe očekuje se do kraja nedjelje s tim što će se na priključenje Nemanje Vranješa pričekati još koji mjesec zbog rehabilitacije koju mora da prođe nakon teške povrede i operacije koja je uslijedila. „Snajperista“ Mornara, ipak, nije propustio priliku da se pojavi na prozivci.

Ekipa je promijenjena, formacijski i u svakom smislu. Ova će igrati drugačiju košarku od prethodnih, svi ćemo morati da igramo u oba pravca, neće biti zatvaranja očiju na neke situacije pa da neko igra maksimalno samo u napadu. Tako smo koncipirali ovaj tim, ušli u jedan novi projekat i mislim da ćemo uživati u takvoj igri“, poručio je u pozdravnom govoru šef struke „Ponosa Bara“ Mihailo Pavićević.

On je dodao da od igrača očekuje samo jedno: da im nakon meča ili treninga čestita na tome što su dali sve od sebe.

To je najveća pohvala koju možete da dobijete. Hoćemo li nekad odigrati dobro ili slabo… biće toga, i dobrih i loših trenutaka, i dobrih i loših utakmica ali da znate da loš meč ne možete da odigrate ako date sve od sebe. Kad prepoznam da ste tako prišli utakmici, nikad vam neću reći da ste odigrali loše“.

Pavićević je naglasio da će prioritet biti da se napravi dobra atmosfera u ekipi.

Oni koji su već igrali u ovom klubu znaju to, da gradimo familijarnu atmosferu, da nam je cilj da izgaramo na terenu i pomažemo jedan drugom. Tako kad se igra i izgubi se utakmica, nikom nije žao. To će nas krasiti ove godine. I za kraj, jedno vam mogu obećati – niko neće voljeti da igra protiv nas! Vidjećete kako će to izgledati. Upamtite – niko neće voljeti da igra protiv nas!“, zaključio je Pavićević.

Evo šta je još poručio trener Mornara nakon prozivke u dvorani Topolica:

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar