Pajković se povlači, Nikola Kažić budući predsjednik OSCG

Nekadašnji odbojkaš Budućnosti je od novembra 2021. godine direktor reprezentativnih selekcija u OSCG, a radom i rezultatima je stekao naklonost klubova

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 204 pregleda Dodaj komentar

Cvetko Pajković se neće kandidovati za novi mandat na mjestu predsjednika Odbojkaškog saveza Crne Gore, a u naredne četiri godine, predsjednik će biti Nikola Kažić, a prvi saradnik, Ivan Bošković koji je i u proteklom periodu sa velikim uspjehom obavljao posao generalnog sekretara Saveza.

Izborna Skupština je zakazana za 29. jun, a prema informacijama do kojih je došao portal RTCG, nema dileme da će 37-godišnji Podgoričanin naslijediti Cvetka Pajkovića.

Nekadašnji odbojkaš Budućnosti je od novembra 2021. godine direktor reprezentativnih selekcija u OSCG, a radom i rezultatima je stekao naklonost klubova.

Zbog toga se u odbojkaškim krugovima sve češće priča da će biti jedini kandidat, te da će ga za novog predsjednika predložiti više od polovine delegata.

Predlozi za novog predsjednika se predaju do 20. juna, a kandidati moraju samo da potpišu da formalno prihvataju kandidaturu. Pajković bi po statutu mogao da se kandiduje za novi mandat, ali on to ne želi. Prvi saradnik novom predsjedniku biće Ivan Bošković, koji ostaje na poziciji generalnog sekretara.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar