Osmajić potpisao za Tuluz

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 805 pregleda Dodaj komentar

Handball, Männer, EURO-Qualifikation Deutschland - MontenegroReprezentativni lijevi bek iz Nikšića – Vladimir Osmajić u naredne dvije sezone nosiće dres francuskog Tuluza, što znači da će rukomet na vrhunskom nivou igrati još najmanje dvije godine, piše portal Handballme.me.

 

Osmajić se tako priključio crnogorskoj koloniji u ovoj zemlji, s obzirom da će u Francuskoj naredne sezone igrati i Fahrudin MelićMirko MilaševićStevan VujovićMarko Rajković, dok se čeka i potpis mladog lijevog krila Miloša Vujovića sa Tuluzom.

 

“Presrećan sam, jer ću odlaskom u Francusku napraviti stepenicu više u svojoj karijeri, s obzirom da je liga među dvije najkvalitetnije na planeti. Pregovori su trajali svega nekoliko dana, brzo smo se dogovorili, to je stabilan klub sa velikim ambicijama, odličnim igračima i siguran sam da će mi u Tuluzu biti lijepo”, kazao je za Handball Montenegro Osmajić.

 

Naš reprezentativac je zbog gašenja kluba bio prinuđen da napusti Cimos Kopar sa kojim je imao važeći ugovor, dok je još nastupao za Pik Seged, Partizan i Crvenu zvezdu, a nedavno je bio dio AL Sada koji je u Kataru igrao finale Emir Kupa.

 

Osmajiću će društvo u Tuluzu praviti srpski reprezentativci Ilić i Anđelković, Slovenac Zviželj, dok je kapiten vođa reprezentacije Francuske – Žerom Fernandez.

KLJUČNE RIJEČI: , , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar