Odbrana donosi bodove

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 933 pregleda Dodaj komentar

Vaterpolisti Jadran Carina su se privikli na Bukurešt u koji su krenuli rano juče u 5.30, mlada i talentovana družina Vladimira Gojkovića je orna za novi trijumf u eliti, a upravo ta pobjeda bi mogla da bude ključna u borbi za “fajnal ejt” Lige šampiona koji se igra u Đenovi od 7. do 9. juna 2018. godine.

Jadran Carine gostuje Steaui u 4. kolu grupe B u Bukureštu, a gledajući papir, to je najlakše gostovanje za Jadranaše.

“To je samo na papiru. Nemamo realnu sliku o njihovom kvalitetu, jer je Steaua u prva tri kola igrala sa tri najjače ekipe u grupi”, osvrnuo se Gojković na poraze protivnika od Pro Reka, Egera i Solnoka, te činjenicu da Steaua nema nijednu pobjedu od starta takmičenja.

“Pripremićemo se najbolje što možemo. Ako odigramo dobro u odbrani, mislim da imamo realne šanse da dođemo do bodova”, jasan je trener šampiona Crne Gore, koji je sa ekipom u uvodna tri kola ostvario dva trijumfa (Špandau, Alfen) i remi (Eger).

Gojković je kao i uvijek napravio familijarnu atmosferu u klubu, igrači osjećaju grb na kapici, a to može daleko da ih dovede. Sa druge strane, Steaua je u neku ruku legija stranaca.

“Znamo dosta o tim njihovim strancima individualcima. To je najveći kvalitet Steaue. Ima tu još nekoliko rumunskih reprezentativaca, ali igra se, uglavnom, vrti oko stranaca”, jasan je nekada najbolji vaterpolista svijeta, čija je ekipa prošle godine u prvoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona savladala Steauu sa 9:7.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: , , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar