Odbojkašice u utorak i srijedu sparinguju sa BIH u Pljevljima

Redakcija
Piše: Redakcija 260 pregleda Dodaj komentar

Ženska odbojkaška reprezentacija ulazi u završnu fazu priprema pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Izabranice Milorada Krunića na pripremama u Pljevljima nalaze se od 10. jula, a u ovom gradu igraće i utakmice kvalifikacija, kao i pripremne mečeve protiv Bosne i Hercegovine, u utorak i srijedu.

Prvi meč u utorak je zvaničan, počinje u 17.30 časova i biće to prilika da ljubitelji odbojke u Pljevljima na djelu vide tim koji bi mogao da ostvari istorijski rezultat – prvi plasman na Evropsko prvenstvo…

“Pripremamo se već četiri nedelje u odličnim uslovima Sportskog centra “Ada”, kao i hotela “Gold” u Pljevljima. Imamo dobru saradnju sa novim stručnim štabom, na čelu sa glavnim trenerom Miloradom Krunićem, samim tim i odličnu atmosferu koja je jednako dobra na terenu i van njega. Naporno treniramo i nadam se da će sve djevojke pružiti dobru partiju i ispuniti očekivanja stručnog štaba na prvoj prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije BiH”, kaže tehničarka reprezentacije Marija Šušić.

Marija Šušić

Svi u reprezentaciji mogu da budu zadovoljni kako je prošao najteži dio priprema. Sjajni uslovi u Pljevljima, dobra atmosfera, naporan rad i velika želja nose naše djevojke u želji da se nađu u evropskoj eliti…

“Pripreme teku u najboljem redu. Treniramo jako lijepo i sve djevojke daju 100 posto na svakom treningu. Takođe moram da naglasim da je atmosfera u ekipi odlična, što smatram da nam je jako bitan faktor. Imale smo nekoliko propratnih pehova koji će, nadam se, biti riješeni do prve utakmice 21. avgusta. Predstoje nam prijateljske utakmice sa reprezentacijom Bosne, gdje očekujemo da ćemo pokazati sve ono na čemu smo radile protekle četiri nedelje, a sa druge strane uočiti sve one detalje na kojima još treba da poradimo”, ističe srednji bloker Mina Dragović.

Mina Dragović

Prva dva susreta u kvaluifikacijama Crna Gora igra kao domaćin, 21. avgusta protiv Finske i 24. avgusta protiv Islanda. Do tada slijedi tempiranje forme, zašta i služe utakmice sa BiH.

“Poslije četiri nedjelje priprema u Pljevljima, gdje imamo super uslove za treniranje, igramo prvu prijateljsku utakmicu u Sportskom centru ,,Ada’’, ugostićemo ekipu Bosne i Hercegovine. Pripreme teku u dobrom ritmu i atmosfera u ekipi je veoma zadovoljavajuća, uz novi stručni štab, na čelu sa trenerom Miloradom Krunićem. Ekipa nam je podmlađena i potrudićemo se da damo maksimum, naravno uz iskustvo starijih saigračica i da opravdamo očekivanja”, zaključuje Simona Petranović, primač servisa reprezentacije Crne Gore.

Simona Petranović
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar