O Jovetiću se odlučuje u naredna dva dana

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 696 pregleda Dodaj komentar

Stevan-Jovetic_7Sudbina Stevana Jovetića u Seriji A mogla bi da bude poznata u naredna dva dana. Naime, menadžer crnogorskog reprezentativca Falji Ramadani u Firenci će se sresti sa čelnicima Fiorentine i razgovarati o njegovom prelasku u Juventus, piše torinski “Tutosport”.

 

Dok je situacija sa Iguainom i Tevezom trenutno u zastoju, čelnici italijanskog šampiona Juventusa žele da razjasne stvari u vezi sa Jovetićem. Zato će se menadžer crnogorskog napadača Falji Ramadani, sjutra i preksjutra u Firenci sresti sa čelnicima “Viole”.

 

Ono što mu u direktnom razgovoru budu kazali sportski direktor Fiorentine Daniele Prade i predsjednik Andrea Dela Vale, Ramadani će potom prenijeti čelnicima Juventusa i to će biti ključno za razvoj pregovora.

 

Već je poznato da Jovetić, uz odgovarajuću ponudu, može da ide iz Firence, brojna interesovanja postoje, popularni Jo Jo ne krije želju da ostane u Italiji, ali ostaje da se vidi hoće li čelnici “Viole” ipak popustiti i dozvoliti svojoj zvijezdi da pojača rivala iz Serije A.

 

U prilog tome mogla bi da ide činjenica da je Fiorentina zainteresovana za Juventusove igrače Maronea i posebno Kvaljarelu, kojih bio “Stara dama” mogla da se odrekne, pogotovo što su, prema navodima medija, blizu i dovođenja Sančesa iz Barselone.

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar