Nikoleta Perović u Turskoj

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 236 pregleda Dodaj komentar
Nikoleta Perović

Crnogorska odbojkašica Nikoleta Perović karijeru nastavlja u Turskoj – korektorka naše reprezentacije je potpisala ugovor sa Ted Ankara Kolejlilerom, članom Prve lige (drugi rang takmičenja u toj zemlji).

Perovićeva u Tursku dolazi nakon sezone u grčkom AEK-u.

“Turska liga me uvijek privlačila, jedna je od jačih u svijetu. Priča za ovu sezonu je odlična, uslovi u klubu su super i zbog toga se nisam puno razmišljala. Klub je ove godine znatno jači nego prethodnih, plan i ambicije su da se uđe u Sultan ligu i osvoji Kup”, kaže Nikoleta Perović za Pobjedu.

Jedna od najboljih crnogorskih odbojkašica je prije nekoliko dana stigla u Ankaru i utisci su više nego pozitivni.

‘Zadovoljna sam. Klub je dobro organizovan, uslovi su nam fenomenalni, odlična uprava kluba, kao i moje saigračice. Treniramo naporno i polako slažemo kockice za sezonu koja je pred nama”, dodala je Perovićeva, standardna reprezentativka Crne Gore, sa kojom u maju ove godine nije uspjela da u kvalifikacijama izbori vizu za Evropsko prvenstvo.

Bivša odbojkašica Luke Bar je inostranu karijeru počela na jesen 2014. godine u norveškom Stod voleju, potom je igrala za rumunske timove Targu Mureš i Bakau, njemački Štutgart, mađarsku Bekeščabu (u kojem je bila najbolji smečer i poenter CEV Kupa). Prije povratka u Evropu, u AEK, Nikoleta je igrala u Kini (Junan) i Indoneziji (Bankunk bank)…

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar