Nikoleta Perović, Dijana Vuković i Saška Đurović dominirale

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 322 pregleda Dodaj komentar
Nikoleta Perović

Nikoleta Perović je nastavila sa fenomenalnim partijama u dresu Kolejilera.

Crnogorska reprezentativka predvodila je svoju ekipu do pobjede nad Mert Kan Sigortom rezultatom 3:1.

Nikoleta je osvojila 31 poen i bila ubjedljivo najbolja na terenu. Kolejiler igra veoma dobro na početku sezone i poslije šest kola ima pet pobjeda i poraz. Naša odbojkašica je najbolja igračica ekipe i konstantno ima preko 20 osvojenih poena po utakmici.

Odličnu partiju pružila je crnogorska odbojkašica Dijana Vuković u porazu Voluntarija 2005 od Albe (3:1) u prvenstvu Rumunije. Vuković, koja igra na poziciji korektora, osvojila je 21 poen. U Voluntariju nastupaju još dvije naše reprezentativke – Marija Milović osvojila je četiri poena, a u timu je i libero Melisa Cenović.

Dijana Vuković

Ana Veljković sa osvojenih sedam poena odigrala je solidnu utakmicu u porazu rumunske ekipe Dačia Mioveni 2:3 od Medgidia.

Krajova poražena je od ekipe Bukurešta 3:0, a za Krajovu su nastupile Jelena Cvijović (6 poena) i Evgenija Milivojević (2 poena).

U Super ligi Srbije za odbojkašice, srednji bloker crnogorske reprezentacije Saška Đurović sa osvojenih 17 poena vodila je ekipu Tenta do pobjede nad Inđijom 3:2, dok je tehničarka Marija Šušić, takođe članica Tenta, osvojila dva poena.

Saška Đurović

U porazu Srema od ekipe Željezničara 3:0, srednji bloker Mina Dragović je osvojila četiri poena.

Korektorka Nevena Vukčević osvojila je tri poena u porazu Partizana od Uba 3:0, a cijelu utakmicu odigrala je i Tamara Dedijer na poziciji tehničara.

Marija Tuševljak je ubilježila nastup u porazu Spartaka od Crvene Zvezde (3:0) bez osvojenog poena.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar