Nikoleta Perović bolja od Jelene Cvijović i u prvenstvu

Redakcija
Piše: Redakcija 435 pregleda Dodaj komentar

U prvenstvu Slovenija Salonih Anhovo je poražen u gostima od Krke a Dejan Čabarkapa je sa 14 poena bio najbolji u poraženoj ekipi.

Marko Bojić nije bio u sastavu Halkbank koja je poražena kod kuće od Belediye Plevne sa 3:0

U prvenstvu Srbije Vojvodina je kod kuće savladala Indjiju sa 3:1 (Aleksandar Minic odigrao prva 3 seta i uposao 13 poena od čega 1 as i 2 bloka) dok je Novi Pazar u gostima bio bolji od Spartaka iz Ljiga a Jovan Delić je podijelio minutažu u svakom setu sa Hamzom Zatrićem i upisao 8 poena od čega 2 asa i 3 bloka.

Miloš Ćulafić je zamijenjen u prvom setu upisavši samo jedan poen iz bloka u pobjedi kod kuće svog Personal Bolivar nad Obras Pocito sa 3:0 u Argentinskom prvenstvu.

U Grčkoj super ligi Etnikos je predvođen sjajnim Lukom Šuljagićem (21 poen, 1 as i 3 bloka) pobijedio Panachaiki sa 3:1, Olympiakoc Božidara Ćuka (9 poena) savladao je sa 3:0 u gostima Pamvochaikos, a Marko Vukašinović i Blažo Milić sa Orestiadas na gostovanju Aris. Vojin Ćaćić (17 poena 3 bloka) nastavlja da niže pobjede sa Mizan Khorasan, ovog puta u gostima je pobijeđen Ardakan Arman sa 3:1. Milenko Dangubić sa Ljubinjem je poražen od Gacka 3:1 u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Najzad, u Francuskoj Tours je u gostima bio bolji od Paris sa 3:0 a Rajko Strugar je u sva tri seta ulazio na servis, Gojko Ćuk (5 poena) sa Chaumont se revanširao Ajaciio za poraz u kupu pobijedivši 3:1. U drugoj ligi Aleksandar Milivojević sa Cambrai poražen je u gostima od Asnieres 3:0 osvojivši 10 poena od čega po jedan as i blok, dok su kod dama Marija Sandić (nije igrala zbog povrede zgloba) i Dragana Peruničić (3 poena, igrala svega nekoliko poena) upisale pobjedu 3:0 sa Amiens kod kuće nad Omnisport, a Marija Milović (6 poena, 3 bloka) poražena sa Stella Calais na gostovanju Quimper 3:0.

Danijela Džaković sa Jedinstvom iz Užica poražena je u gostima od Crvene Zvezde sa 3:1 osvojivši 14 poena (1 blok) u prva tri seta.

U Rumuniji su se ponovo sastale Baranke ovog puta u prvenstvu i opet je bila bolja ekipa Targu Mures predvođena Nikoletom Perović koje je zabilježila 22 poena (po 2 asa i bloka) ne prepustivši Jeleni Cvijović (7 poena) i Penicilina Iasi da osvoje niti jedan set.

Tanja Bokan sa Hisamitsu Springs zabilježila je nove dvije pobjede kod kuće nad Toray Arrows 3:1 i Denso Airbees 3:0 i u oba meča je ulazila kao dvostruka zamjena.

U Poljskom šampionatu Ana Otašević je sa Rzeszow poražena kod kuće 3:0 od Pila, a igrala je set i po i osvojila 4 poena.

Andrea Laković (4 poena, 1 blok) sa USC Munster pobijedila je kod kuće sa 3:2 Eiche Horn nakon što su gubile 2:0 u setovima u prvenstvu Njemačke.

odbojka.me

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar