Nikola Vukčević: Moram biti zadovoljan igrom

Vladan
Piše: Vladan 694 pregleda Dodaj komentar
Foto: Vijesti

nikola vukcevicJedan od onih koji se dobro uklopio u defanzivni model igre, iako je je debitovao, jeste nekadašnji vezista Budućnosti Nikola Vukčević.

 

Mislim da smo kao tim odigrali veoma stabilno. Pustili smo Ganu da vodi igru, dok smo se mi malo povukli. Bila je ovo izuzetno zrela pobjeda“, istakao je Vukčević, koji je zadovoljan debijem.

 

Moram biti zadovoljan igrom, iako je to bio moj prvi meč u nacionalnom timu, i to protiv veoma jake reprezentacije kao što je Gana“.

 

Vukčević ističe da mu je naredni cilj da se izbori za veću minutažu u svom timu, portugalskoj Bragi, u kojem je vrlo malo igrao ove sezone.

 

Nisam igrao nekih mjesec dana, prvo zbog crvenog kartona, kasnije i zbog nekih drugih okolnosti, ali nadam se da ću postati standardniji. Tako ću se još više nametnuti selektoru i biti od pomoći reprezentaciji“, zaključio je Vukčević.

 

Reprezentativci će se sada razići po svojim klubovima širom Evrope, a novo okupljanje zakazano je za maj. Na programu je dvomeč – sa Slovačkom 23. maja, najverovatnije u Žilini, kao i sa Iranom tri dana kasnije, najvjerovatnije u austrijskom Insbruku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar