Nikola Krstović u Seriji A!

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 1.8k pregleda Dodaj komentar
Foto: Reuters

Nakon Crne Gore, Srbije i Slovačke vrijeme je za najveću fudbalsku pozornicu – italijansku Seriju A.

Crnogorski napadač Nikola Krstović novi je fudbaler Lećea, objavio je sinoć Đanluka di Marcio, a odmah potom i potvrdio klub iz regije Pulja koji je za danas zakazao ljekarske preglede.

Kako su prenijeli mnogi italijanski mediji Krstović će na stadion “Via del Mare” iz Dunajske Strede stići za četiri miliona eura.

Krstović je tokom prethodne sezone postigao 26 golova za Dunajsku Stredu u svim takmičenjima, a sa 18 pogodaka u prvenstvu bio je prvi je strijelac slovačke Fortuna lige, dok je završio i u idealnom timu šampionata.

On je prije četiri godine iz Zete prešao u Crvenu zvezdu, gdje nikada nije dobio pravu priliku, pa se nakon pozajmice u Grafičaru, odlučio za odlazak u Slovačku.

Kakav je majstor i kakav osjećaj za golove ima na pravi način je pokazao u Dunajskoj Stredi, pa je prelazak u jednu od pet najjačih svjetskih liga na neki način i očekivan.

Leće u novu sezonu ulazi sa novim trenerom, a to će biti Roberto D’Aversa, bivši šef struke Sampdorije i Parme.

Za dolazak Krstovića na Apenine zaslužan je Pantaleo Korvino, sportski direktor Lećea i čovjek koji je u isti klub svojevremeno doveo prvog kapitena Crne Gore Mirka Vučića, a nešto kasnije u Fiorentinu i sadašnjeg kapitena “sokola” Stevana Jovetića.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar