Nikola Janović: S ovakvom igrom u napadu ne možemo nikog da pobijedimo

sport
Piše: sport 823 pregleda Dodaj komentar

Janovic_NikolaI kapiten „ajkula“ Nikola Janović potencira ono što je svima jasno – napad je izgubio utakmicu protiv Grka.

 

“S ovakvom igrom u napadu ne možemo nikog da pobijedimo, a ne odličnu Grčku. Vidjelo se od početka da nam ne štima napad s igračem više, da će biti teško. Očekivali smo pobjedu, nije nam lako, ali moramo da ispravimo ovaj poraz. Svjetsko prvenstvo je tek počelo, ima još mnogo da se igra i suština je da moramo da podignemo nivo igre. Onda nas neće brinuti ko je protivnik. Želim da pokažemo pravo lice, a ovo protiv Grka definitivno nije ono najbolje što možemo – rekao je Janović.

 

Crna Gora je na otvaranju Svjetskog prvenstva poražena od Grčke 6:4. Poraz je na kraju kozmetički “uljepšan”, jer su “ajkule” prvi gol postigle tek minut i 14 sekundi prije kraja posljednje četvrtine, pišu Vijesti.

 

Nikolin  brat Mlađan Janović podvlači da su Grci bili veoma pokretljivi u odbrani.

 

“Znali smo i nagovještavali da neće biti lako kao u Budimpešti. U odbrani smo bili opet dosta dobri, primili smo svega šest golova i to je kako treba, ali je napad potpuno zakazao. U stvari, ne znam da li je zakazao naš napad ili su oni odigrali toliko dobro u defanzivi, na šta mi nismo bili spremni. Početak pvenstva je takav kakav je, nismo ga očekivali, ali vjerujem da će biti bolje već protiv Španije”.

 

Kako ističe, nije problem ni u pristupu.

 

“Nisu oni ušli ništa jače od nas u utakmicu. Jednostavno njih je išlo u napadu, nas nije, i to je razlika”, jasan je mlađi Janović.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar