Nemanja Đurišić: Ne zavisi sve od nas, uradićemo sve da pobijedimo oba meča

Vladan
Piše: Vladan 360 pregleda Dodaj komentar
Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Crne Gore privodi kraju pripreme pred mečeve odluke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ekipa Boška Radovića prvi meč u “balonu” u Podgorici igra u subotu sa Francuskom (20:45), dok je za ponedjeljak zakazan susret sa Njemačkom (20:00). Crna Gora mora da pobjedi obje utakmice i da se nada porazu Velike Britanije u makar jednom susretu.

Ekipa je pripreme za mečeve odluke počela u ponedjeljak.

“Nemamo previše vremena da se pripremimo za utakmice. Nisu klasične pripreme, ovo su “prozori” u kojima pokušavamo da povratimo sjećanje na sve akcije koje treba da prođemo. Forma je dobra, pokušavamo da iskoristimo svježinu igrača, ulazimo spremni u meč“, kazao je Nemanja Đurišić.

Prvi rival u “balonu” je Francuska.

“Znamo ih iz prve utakmice i učinićemo sve da ih pobijedimo. Najbitnije je da budemo fokusirani, da smirimo igru koliko možemo. Oni su atletski mnogo moćni i brzi“, objašnjava Đurišić.

Crna Gora se nada kiksu Britanaca.

“Svjesni smo da ne zavisi sve od nas, ali ćemo uraditi sve da pobijedimo jednu, pa drugu utakmicu i da pustimo da se stvari odigraju u našu korist.”

Pritisak postoji…

“Osjećamo pritisak. Napravili smo grešku na tom drugom meču u Francuskoj, gdje smo mogli da riješimo stvari. Sada ćemo pokušati da ispravimo tu grešku”, jasan je Đurišić.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar