Nekada bio Mesijev nasljednik, prošle godine igrao sa Mugošom, sada mijenja profesiju!

Bojan Krkić se okreće biciklizmu

Redakcija
Piše: Redakcija 344 pregleda Dodaj komentar
Bojan Krkić, Andres Inijesta i Stefan Mugoša, Foto: Vissel Kobe

Nekada su ga smatrali za legitimnog nasljednika Lionela Mesija u Barseloni, debitovao je za prvi tim slavnog katalonskog kluba sa svega 17 godina. Danas sa 32 godine, bivši španski reprezentativac Bojan Krkić na putu je da promjeni sport kojim se bavi.

On je do decembra prošle godine bio saigrač našega Stefana Mugoše u ekipi Visel Kobea, a od tog trenutka nema angažman.

Iz izvora bliskim fudbaleru, pak napominju d aje Bojan spreman da se okrene totalno drugom sportu, biciklizmu.

On je sa svojim nekadašnjim saigračem iz Barselone i Visela, Andresom Iniestom pokrenuo svoju liniju bicikla Gueva Bajks, a ako želite debi da obezbijedite jedan primjerak treba da izdvojite 5.000 dolara.

Navodno Krkić namjerava i da se oproba u biciklizmu po makadamu, i več se prijavio na nekoliko trka.

“To je dobar način da spojite sport i društvenu aktivnost. Mogao bih uskoro učestvovati u nekim trkama i idem se pripremati za njih. Bicikl mi se uvijek sviđao, čak i kao prevozno sredstvo, ali već nekih pet godina volim voziti po makadamu. Kad god mogu, izađem na svoje rute”, rekao je Krkić.

Bojan je za Barselonu nastupio 162 puta i dao je 41 gol. Igrao je za Romu, Stouk, Milan, Ajaks, Majnc i Alaveš, da bi onda napustio Evropu i igrao u Montrealu u Kobeu.

Nikad nije ostvario svoj potencijal koji su mu predviđali u tinejdžerskim danima, iako je imao solidnu fudbalsku karijeru.

KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: RTCG
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar