Najveća kvota na svijetu: Igraj na EURO 2020 i zaradi!

Kladi se na EURO 2020 i čeka te Macbook Air 13-inch!

Odigraj najviše tiketa koji sadrže mečeve iz EURO 2020 ponude i budi jedan od 7 igrača koji dobijaju MACBOOK AIR!

Ali ni to nije sve. Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 20eur bonusa za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova.

Apsolutni derbi prvog kola Evropskog prvenstva, odigraće od 21 sat reprezentacije Francuske i Njemačke.

Francuzi kao aktuelni šampioni svijeta stižu na Euro gdje će pokušati da naprave korak više u odnosu na prethodni turnir kada su u svojoj zemlji u finalnom meču poraženi od Portugala.

Gledajući igrački kadar i formu, ”trikolori” su definitivno najveći favorit da postanu prva reprezentacija koja će u isto vrijeme posjedovati titule svjetskog i evropskog prvaka.

Njemci, sa druge strane, nikako da pronađu pravu formu. ”Panceri” su nakon poraza od Sjeverne Makedonije u kvalifikacijama za Katar (2:1), odigrali dvije prijatelske utakmice kao pripremu za Euro. Protiv Danske su odigrali samo 1:1 pa ni pobjeda protiv Letonije od 7:1 nije zamaskirala njihove probleme.

Jasno je da će u posljednjoj epizodi Joakima Leva, Njemci teško da samo završnice, a možda će duel protiv Francuske najbolje potvrditi da Njemačka nije na željenom nivou.

Iako se meč igra u Minhenu, smatramo da je reprezentacija Francuske bliža pobjedi, pa vam predlažemo da odigrate na njihovu pobjedu uz najjaču kvotu u Meridianu – 2.75!

Ukoliko vam je draža igra na golove, predlažemo GG sa kvotom – 1.84!

Leave a Reply

Back to top button