Murišić, Gardašević i Đurović od naredne sezone prvotimci Jadrana

Vladan
Piše: Vladan 840 pregleda Dodaj komentar
Luka Murišić, Martin Gardašević, Darko Đurović

Vatrepolisti Jadrana Carine Luka Murišić, Martin Gardašević i Darko Đurović, rođeni 2000. godine, koji su ponikli na bazenu najtrofejnijeg crnogorskog vaterpolo kluba, potpisali su prve trogodišnje ugovore za Jadran Carine. Uprava kluba je ocijenila da oni treniranjem, kvalitetom i prikazanim rezultatima zavrijeđuju da budu na spisku prvotimaca.

Direktor PVK Jadran Carina, Miloš Mračević, kazao je da shodno Pravilniku o registraciji i pravu nastupa vaterpolista, u okviru Vatrepolo Plivačkog  Saveza Crne Gore, za ovu takmičarsku sezonu tri mlada igrača Jadrana su potpisali prve trogodišnje ugovore sa matičnim klubom.

“Nastavljamo praksu ulaska mladih vaterpolista iz Jadranovog pogona u prvu vaterpolo ekipu. Ovi igrači su i tokom prethodne sezone bili uključeni u radu prve vaterpolo ekipe. Čak su neki od njih imali i nastupe u okviru utakmica Rregionale vaterpolo lige, domaćeg Kupa i Prvenstva”, pojasnio je Mračević.

Pravilnik Saveza nalaže da se u godini u kojoj igrači navršavaju 19 godina potpisuju ugovori, tako da će Murišić, Gardašević i Đurović u naredne tri takmičarske sezone biti Jadranovi prvotimci.

“Sa ovim je potvrđeno da je želja i vizija kluba, da u prvoj vaterpolo ekipi bude što više igrača iz našeg vaterpolo pogona. Tako da je ulazak ova tri igrača, na tri godine, u prvu ekipu zaista velika stvar”, istakao je Mračević.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar