Mugoša: Da pokažemo od čega su satkani Crnogorci

Vladan
Piše: Vladan 2.6k pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Poraz Srbije u Budimpešti ne mijenja ništa u pripremi crnogorske reprezentacije za duel u Beogradu – jasna je poruka Stefana Mugoše pred vjerovatno presudni meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

“Kod njih je vjerovatno drugačije poslije utakmice u Budimpešti, a mi smo fokusirani samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno protiv Mađarske, ali svakako ima mane i tu treba da tražimo priliku”, rekao je napadač korejskog Inčon junajteda.

Crna Gora vjeruje da može da slavi na stadionu “Rajko Mitić” (utorak od 20.45) i preuzme drugo mjesto u grupi.

“Fudbal je živa materija, ne možete unaprijed da “nacrtate” stvari, a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, koji dolaze u velikom broju, stići do povoljnog rezultata”, istakao je Mugoša.

“Možemo da izdržimo nalete Srbije. Imaju veliki napadački potencijal, ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaletjeti u napad. Nikad nismo bili bliže Evropskom prvenstvu i imaćemo šta da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo skoncentrisani, detalji mogu da odluče – ovakve utakmice rješavaju prekid, nepažnja…”, jasan je Mugoša.

“Habri sokoli” su spremni i željni da se dokažu na najvećem stadionu u bivšoj Jugoslaviji.

“Hrabrost se ne dovodi u pitanje. Igrali smo i protiv većih reprezentacija, pa se nijesmo plašili. Kao što je Nikola Krstović rekao: “Treba nam 11 lavova na terenu”. Da pokažemo od čega su satkani Crnogorci. Srbija ima ozbiljnu reprezentaciju, ali imamo i mi svoje adute. Srbija možda ima jači i na tržištu skuplji tim, ali kada igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoj narod i državu, kad čuvaš i braniš ono što je sveto, može protivnik da vrijedi ko zna koliko miliona. Uopšte nas ne zanimaju takva poređenja”, zaključio je Mugoša.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar