m:tel: Poznata nova petorka koja će bodriti košarkaše u Sloveniji

mtel-kosarkasiKompanija m:tel juče je izvukla četvrtu grupu dobitnika nagradnog putovanja na Evropsko prvenstvo u košarci koje se održava u Sloveniji.

 

Dio navijačkog tima biće Momčilo Jovanović i Jelena Kljajić iz Podgorice,Ivica Drašković iz Nikšića, Ervin Suljević iz Bijelog Polja i Milan Jovanovićiz Kotora.

 

U m:telu podsjećaju da će navijački tim crnogorske košarkaške reprezentacije na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Sloveniji biti ojačan sa 25 dobitnika ove nagradne igre.

 

Nagrada obuhvata put za Ljubljanu, hotelski smještaj na Bledu, karte za četvrtfinalne, polufinalne i finalne utakmice, kao i turistički aranžman obilaska Ljubljane, jezera Bled i Trsta.

 

“Podsjećamo prepaid korisnike da dopune svoj račun sa pet eura tokom avgusta kao i postpaid korisnike da do 15. avgusta plate telefonski račun i kandiduju se za petu petorku, koja će biti izvučena 5. septembra, kada se tim navijača konačno kompletira“, saopšteno je iz m:tela.

 

Prepaid račun se može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre. Sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri i povećavaju šansu za dobitak.

 

Nagradna igra je počela 1. aprila i završava se 31. avgusta kroz pet mjesečnih kola, u kojima će biti nagrađeno po pet dobitnika.

 

“Kompanija m:tel kao ponosni sponzor Košarkaškog saveza Crne Gore od 1. avgusta  je uvela i najpovoljniji roming za svoje korisnike dok borave u Sloveniji“, ističe se u saopštenju.

 

Više detalja o ponudi m:tel-a korisnici mogu saznati na sajtu www.mtel.me, ili na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, kao i besplatnim pozivom na broj 1600.

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button