Mornar predstavio prvo pojačanje – Lazić: Bez razmišljanja sam prihvatio ponudu

Vladan
Piše: Vladan 85 pregleda Dodaj komentar
Foto: KK Mornar

Prvo pojačanje Mornara za novu sezonu od danas je u Baru – grupi domaćih igrača, koji treniraju još od početka maja, pridružio se Aleksandar Lazić, krilni igrač koji je došao iz Igokee.

“Sve što sam čuo o Mornaru i klubu iz Bara, kao i ono što sam imao priliku da vidim u međusobnim duelima su uticali da bez razmišljanja prihvatim ponudu. Već se osjećam kao kod kuće. Dočekan sam onako kako sam i očekivao. Mornar gaji porodičnu atmosferu, to sam osjetio na svakom koraku, a na meni je sada da dobrim partijama na terenu opravdam očekivanja stručnog štaba, saigrača, navijača i čelnika kluba. Uvjeren sam da ću se brzo uklopiti u novu sredinu“, rekao je Lazić u razgovoru za Sport klub.

“Rano je da pričamo o ambicijama, ali s obzirom da je Mornar zadržao kompletnu ekipu koja je u sezoni koju je prekinuo koranivurus bila na četvrtom mjestu, imala polufinale u rukama i mjesto u Evrokupu, jasno je da uz nadogradnju koja je u toku, ambicije ostaju na izuzetno visokom nivou u svim takmičenjima u kojima Mornar bude igrao“, rekao je on.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar