Mlađan Janović ide u Reko, Nikola ostaje u Jugu

sport
Piše: sport 864 pregleda Dodaj komentar

MladjanJanovicOno što se najavljivalo i o čemu se pričalo proteklih dana, u petak je dobilo potvrdu – Mlađan Janović novi je vaterpolista Pro Reka. U istom pravcu neće njegov brat Nikola, koji je i pored ponude Gabrijela Volpija, gazde italijanskog giganta, odlučio da produži ugovor sa Jugom na dvije godine.

 

– Završio sam sa Rekom na dvije godine – kazao nam je u petak Mlađan Janović. – Četiri godine sam igrao u Savoni, odigrao svaku dosta dobro. Iz takvog kluba idem u najjači, u Italiju, što je stepenik više u mojoj karijeri. Ponudu Reka nikako nijesam mogao da odbijem. Mislim da sam napravio pravi izbor u ovom trenutku, što će mi biti motivacija da nastavim sa uspjesima.

 

Pro Reko je već angažovao Aleksandra Ivovića, na listi želja je Boris Zloković, a do juče je na njoj bio i Nikola Janović. Priželjkivao je Mlađan da sa bratom u istom timu igra u eliti, mogućnost je bila realna, ali…

 

– Želja mi je bila da zajedno sa bratom igram Ligu šampiona. Žao mi je što do toga neće doći, jer je Nikola samo iz dva razloga, blizine porodice i privatnih obaveza u Crnoj Gori, odlučio da ostane u Jugu – istakao je Mlađan.

 

pobjeda

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar