Mlada selekcija Crne Gore u meču za zaborav remizirala sa Jermenijom

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 601 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Odavno lošija utakmica nije viđena pod Goricom. Mlade reprezentacije Crne Gore odigrale su meč kvalifikacija za Evropsko prenstvo bez golova, ali i bez jednog jedinog šuta u okvir gola. Tokom 90 minuta malobrojna publika na Gradskom stadionu u Podgorici nije vidjela baš ništa, pa je kada se sve sabere po bod za obje selekcije u ovom meču premija.

Posebno je loše bilo prvo poluvrijeme. Bila je to igra bez želje, žara, igra sa dosta netačnih pasova, sa ispucavanjima lopte na tribine, a na kraju sa nevjerovatno mnogo prekida. Jednostavno, poluvrijeme za zaborav!

Jedino što se iz tog dijela meča može pomenuti je nesprorazum Đeljaja i golmana Ivezića nakon svega dvadesetak sekundi igre, a koji nije uspio da iskoristi Kalukjan, kao situacija iz 30. minuta na drugoj strani. Vuković je dao loptu za Janjića, koji se našao u raskoraku, pa je golman gostiju Matinjan istrčavanjem uspio da otkloni opasnost.

Ni nastavak utakmice nije donio ništa bolju igru.  Nisu pomogle ni izmjene koje je selektor Nikola Rakojević napravio, a samo jedna situacija je zavrijedila pažnju. Bilo je to u 67. minutu kada je nakon centaršuta Vukotića, Vuković traljavo zahvatio loptu.

Crna Gora je igrala u sastavu: Ivezić, Adžić (od 79. Tošković), Pejović, Đeljaj, Gašević, Kujović, Janjić (od 88. Striković), Bajović (od 61. Pajović), Vukotić (od 79. Ćetković), Vuković, Mugoša (od 61. Perović).

S druge strane, za Jermeniju su nastupili: Matinjan, Mnacakajan, Simonjan, Nalbandjan (od 90. K, Hovhansijan), Tarakčjan (od 90. N. Hovhansijan), Aventisan, Janojan (od 90. Manveljan), Avanesjan, Galstjan (od 84. Alaverdjan), Ajvazjan, Kalukjan.

Sledeći meč u kvalifikacijama za EP, crveni igraju u utorak protiv Finske, takođe u Podgorici.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar