Minić: Ne brinem za budućnost crnogorske odbojke

"Bilo je dosta, iskreno ne brinem za budućnost crnogorske odbojke, jer ima ko da me zamijeni na poziciji korektora“, zaključio je Minić

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 357 pregleda Dodaj komentar
Foto: CEV

Utakmica sa Poljacima, ponajboljom svjetskom reprezentacijom, bila je posljednja u dresu sa državnim grbom za Aleksandra Minića.

Tridesetšestogodišnji korektor je odlučio da stavi tačku na reprezentativnu karijeru.

“Počeli smo selektor Joksimović i ja put zajedno protiv San Marina na Igrama malih zemalja, a završio sam ga u meču sa svjetskim vicešampionom. Nisam mogao da zamislim bolji kraj reprezentativne karijere“, rekao je Minić.

Minić je 13 godina branio boje nacionalnog tima.

“Sarađivao sam sa mnogo trenera, sa velikim brojem igrača. Sa svima sam imao fenomenalan odnos, bez nesuglasica i konflikta. Najljepše uspomene u igračkoj karijeri svakako nosim iz reprezentacije. Krasila nas je i ovo ljeto odlična atmosfera. Sve je bilo super. Očekivali smo bolji rezultat i nadam se da će na narednim takmičenjima biti bolje“.

Crnogorski veteran nastavlja klupsku karijeru.

“Fizički se osjećam dobro, ali u reprezentaciji dolaze mladi momci. Uz to, želim da ljeto provodim odmarajući sa porodicom, društvom, prijateljima. Bilo je dosta, iskreno ne brinem za budućnost crnogorske odbojke, jer ima ko da me zamijeni na poziciji korektora“, zaključio je Minić.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar