Miljan Bošković, novi trener Budve: U muškoj odbojci smo “mađioničari”

"Radom sa mlađim kategorijama sam skrenuo pažnju na sebe, a iz Budve su prepoznali moj rad kako u reprezentaciji tako i u Budućnosti“, ističe Bošković

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 567 pregleda Dodaj komentar
Miljan Bošković, foto: Stefan Ivanović

Kada je odbojka u pitanju, trenutno su u fokusu reprezentacije i pripreme za velika takmičenja koja slijede. Klubovi su u sijenci, i ispod radara. Ipak, prekjuče je odbojkaški klub Budva upalio alarm i na svoje kormilo postavio perspektivnog trenera.

Novi trener šampiona države je Miljan Bošković, koji trenutno boravi sa reprezentacijom u Kolašinu i priprema ekipu za kvalifikacioni ciklus. Selektor mladih odbojkaša odvojio je vrijeme za LOB SPORT i prokomentarisao svoj novi angažman.

Bošković novi trener odbojkaša Budve

S obzirom da dolazim iz Budućnosti sve je to malo problematično, preći u redove rivala, ali želio sam stepenik više. Radom sa mlađim kategorijama sam skrenuo pažnju na sebe, a iz Budve su prepoznali moj rad kako u reprezentaciji tako i u Budućnosti“, rekao je naš sagovornik pa dodao da su mu evropska takmičenja dodatni izazov.

Velika čast ali i izazov za mene, igrati na dva fronta, Ligu šampiona i prvenstvo Crne Gore uporedo sigurno iziskuje dodatno požrtvovanje, ali steći ću jedno veliko iskustvo.”

Nismo mogli da se ne dotaknemo reprezentacije, a selektor momaka do 22 godine razmišlja pozitivno.

Dosadašnjim radom sa ovim momcima mislim da možemo da očekujemo velike stvari od njih. Oni su budućnost crnogorskog sporta u svim generacijama. Ne idemo slučajno na Evropsko prvenstvo, nadam se da će predstaviti državu na pravi način.”

Klupska odbojka nije na zavidnom nivou, a Bošković u šaljivom tonu govori da smo zbog toga “mađioničari”.

U muškoj odbojci postajemo ‘mađioničari’. Iz tako malog broja djece koja treniraju, uvijek izvučemo nešto pozitivno i da valja. Samim tim povezujući ih sa reprezentacijom stvara se dobra hemija, ovo je treće Evropsko prvenstvo uzastopno i nadam se da ćemo samo napredovati i napraviti korak više“, zaključio je Bošković.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: Lobsport
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar