Milica Jovanović: Tim ima neku novu energiju, svako je ozbiljno shvatio svoju ulogu

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u ponedjeljak a u Tivtu djevojke Roberta Injigesa vrijedno treniraju kako bi što spremnije dočekale predstojeće duele kvalifikacijama za EuroBasket 2019.

Prvo slijedi gostovanje Islandu, onda nova kapitenka Jelena Dubljević i saigračice dočekuju Bosnu i Hercegovinu.

U ovom sastavu posle dugo vremena neće biti Jelene Škerović i Ive Perovanović koje su završile sa reprezentativnim karijerama a u tim se vratila Ana Poček uz novo pojačanje iz Amerike Glori Džonson.

A neko ko bi u ovim akcijama trebao da predstavlja važan šraf u igri našeg tima jeste Milica Jovanović. Dolazi u odličnoj formi a njen tim grčki Panionios upisao je sve četiri pobjede na startu šampionata uz odličnu igru djevojke iz Nikšića. Milica je za sada i više nego zadovoljna atmosferom koja vlada u timu.

“Čini mi se da atmosfera dugo nije bila na ovakvom nivou. Mislim da je svaka djevojka ozbiljno shvatila svoj zadatak u timu i da zna šta selektor od nas očekuje. Nova djevojka Glori Džonson je sigurno neko ko zna da igra košarku, kvalitet je više i nego očigledan a posebno raduje energija koju posjeduje i koju prenosi na cio kolektiv. Tu je i Ana koja je za sada maksimalno posvećena treninzima što je dobar znak da je ovaj novi tim na pravom putu. Idemo meč po meč, bogatije za iskustvo sa prethodnog prvenstva i u nadi da zaista možemo konačno uraditi nešto veliko iako samo tek praktično na početku”, kazala je za naš portal Milica Jovanović.

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button