Milena Raičević: Srećna sam što sam opet u reprezentaciji

Vladan
Piše: Vladan 90 pregleda Dodaj komentar
Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Milena Raičević ponovo je među „lavicama“.

Preskočila je Olimpijske igre i Svjetsko prvenstvo, ba raspolaganju je Bojani Popović za dvomeč protiv Norveške u EHF Euro kupu.

„Nisam bila dugo u reprezentaciji. Imala sam dosta zdravstvenih problema, zbog toga sam i odustala od Svjetskog prvenstva u dogovoru sa selektorkom. Ko igra za reprezentaciju mora da bude na maksimalnom nivou, a ja u tom trenutku nisam bila spremna“, rekla je Raičević uoči sjutrašnjeg meča u Bemax areni (18 sati).

Da je u boljoj formi i boljem fizičkom stanju pokazala je igrama u dresu turskog Kastamonua u posljednjim mečevima

„Nisam potpuno zdrava, ali definitivno mogu da pružim maksimum. Srećna sam što sam opet dio tima i što ću dobiti šansu da opet zaigram za reprezentaciju.“

Norveška je najteži mogući rival, ali i najizazovniji.

“Vjerujem da ćemo uživati na terenu i pokazati bolju igru, nego što je to bilo u prethodnom periodu. Dobili smo ih u martu prošle godine u kvalifikacijama za Olimpijske igre, pobjeđivali i ranije. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i sada. Ne znam da li će to biti dovoljno za pobjedu, ali želimo da damo naš maksimum jer igramo kod kuće. Što će biti u Norveškoj vidjećemo jer je teško u kratkom vremenu odigrati dvije takve utakmice.“

Itana Grbić je bila akterka pobjede Crne Gore nad Norveškom u martu prošle godine u Podgorici.

„Bila je to nevjerovatna utakmica i naša nevjerovatna pobjeda, ali velika je razlika. Mi smo u potpuno drugačijem sastavu. Ne mogu da pričam o očekivanjima, vidjećemo koliko će nam donijeti to što ćemo dati maksimum“, zaključila je.

Crna Gora i Norveška igraće sjutra od 18 sati u „Bemax areni“.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar