Milan Borjan organizuje kamp u Crnoj Gori

Ognjen
Piše: Ognjen 264 pregleda Dodaj komentar
MN Press

Milan Borjan je već nekoliko godina glavna uzdanica Crvene zvezde, kao i kanadske reprezentacije, a sada je riješio da svoje iskustvo i znanje prenese i na mlađe.

Brojne utakmice u njegovim nogama, ili bolje rečeno – rukama, te je Borjan definitivno jedan od najiskusnijih i najkvalitetnijih igrača na našim prostorima.

Sada je odlučio da svoje višegodišnje internacionalno i domaće iskustvo golmana prenese na nove mlade naraštaje.

Siguran da djecu može, uz pomoć iskusnih golmanskih stručnjaka, da uvede u materiju golmanskog posla, da ih uz pomoć golmanskih stručnjaka nauči golmanske tehnike pozicioniranja na golu, kretanja i svih osnovnih metoda golmanskog posla.

Prvi Kamp biće održan u Crnoj Gori, u Baru, od 10.01. do 17.01.2022. godine, na gradskim terenima.

Milan Borjan je golman koji je kroz karijeru imao različite izazove i veliki pritisak, koji je naučio da kanališe, pa je svoje najbolje životne odbrane upravo imao kada je pritisak bio najveći.

Shodno svemu tome, nema sumnje da će imati šta da prenese najmlađima. A, šta se to može očekivati na kampu?

Analiza i video prezentacija najboljih svjetskih golmana i njihovih odbrana se podrazumijeva, dok će nutricionista održati predavanje o tome koliko su zdrav život, pravilna ishrana i dovoljno sna važni za napredak svakog golmana i sportiste.

U toku trajanja kampa, mladi golmani će imati posebnog gosta iznenađenja, koji će održati važno predavanje i upoznati se sa polaznicima kampa.

Jedno od predavanja u cilju edukacije će biti osnovno upoznavanje o tome koliko su mediji važni za kreiranje imidža svakog sportiste, a tu je i veče tematsko zabavnog sadržaja, motoričke vježbice uz zabavni sadržaj.

Prijave zainteresovani mogu izvršiti preko zvaničnog portala kampa.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar