Miladinović selektor U17 odbojkašica

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 288 pregleda Dodaj komentar

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore imenovao je Mladena Miladinovića za selektora U17 ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

Nakon što su FIVB i CEV izvršili ažuriranje godišta i selekcija u mlađim reprezentativnim kategorijama, Odbojkaški savez Crne Gore je na predlog trenerske komisije OSCG za selektora ženske U17 reprezentacije imenovao Miladinovića, trenera bjelopoljskog Jedinstva i dosadašnjeg selektora U18 reprezentacije.

Našu U17 žensku odbojkašku selekciju već u januaru očekuju Zonalne kvalifikacije za U17 Evropsko prvenstvo 2023. U muškoj konkurenciji, Crna Gora je domaćin U17 Evropskog prvenstva naredne godine i ima obezbijeđen direktan plasman.

Odbojkašice će kvalifikacije igrati 18-22.januara 2023.godine u Ankari (Turska), a protivnice će im biti odbojkašice Turske, Rumunije, Bugarske, Grčke, Kosova i Moldavije. Direktan plasman na Evropsko prvenstvo izboriće prvoplasirana selekcija, dok će naredne 4 selekcije po plasmanu izboriti 2.rundu kvalifikacija, koje će se igrati u aprilu 2023.godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar